All Tape Supplies

over All Tape Supplies

ATS All Tape Supplies is een familiebedrijf dat is opgericht in 2006. De oprichters Servaas Dankers en Felipe Muñoz Mateu zijn zelf begonnen als importeur van zelfklevende tapes. Vanaf het begin is hun doel hetzelfde gebleven: een brede en flexibele aanbieder van zelfklevende tapes zijn.

Maar wat gebeurt er precies met de tapes bij ATS? De jumborollen worden verwerkt tot rollen tape die worden gebruikt in diverse werkgebieden zoals autospuiterijen en in industriële processen. Door onder andere veel opgedane kennis en ervaring, het aanbieden van een breed assortiment en het beschikbaar stellen van drie volledige productielijnen, levert ATS tegenwoordig tapes aan 35 landen wereldwijd.

Naast het doel dat we een brede en flexibele aanbieder van zelfklevende tapes willen zijn, staat ook innovatie hoog in het vaandel. Zo werken we met opdrachtgevers en leveranciers samen om nieuwe innovaties en producten te ontwikkelen.

In deze ontwikkelingen staan onze kernwaarden: ondernemerschap, verantwoordelijkheid en de klant centraal. Deze samenkomst leidt tot het beste resultaat, waarbij het voor de klant net zo belangrijk is als voor ons. Hiermee bouwen we een belangrijke vertrouwensband met de klant op.

De focus van ATS ligt niet alleen op financiële groei, maar ook op de verbetering van gehele bedrijfsproces. Zo richten we ons op het verkorten van de doorlooptijd (Quick response Manufacturing) en het optimaliseren van processen zowel in productie als op kantoor. Door het optimaliseren van onze IT-mogelijkheden is een sterke groei bij ATS mogelijk en kunnen doelen waargemaakt worden.

Korte uitleg programma

Benieuwd hoe scrum en QRM er in de praktijk uitziet of wil je weten wat er allemaal omgaat in de wereld van de tape? Tijdens onze rondleiding nemen we mee door alle processen van het bedrijf zodat je kan ervaren hoe de nieuwe manier van werken er uitziet.

Iedere ronde zijn er maximaal 18 deelnemers welkom.

Vacatures, werkstages en afstudeeropdrachten

ATS is een snelgroeiend bedrijf waarder er continu vacatures en stages beschikbaar komen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we geen gerichte stages online zetten. Heb jij interesse om stage bij ons te lopen richting (internationale) marketing, verandermanagement of productie. Stuur dan gerust een mailtje naar work@alltape.eu voor meer informatie.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor