Avec

over Avec

Avec is opgericht in 1995 en gevestigd in het Veemarktkwartier. We zijn met 50 collega’s in onze vestigingen in Nederland, Engeland en het inkoopkantoor in het Verre Oosten. Avec is ooit begonnen als voorraadhoudende groothandel in creatieve en educatieve materialen. De naam Avec stond toen voor: “Alles Voor Educatie & Creativiteit”.

Vandaag de dag staat Avec voor Partnership by Design. Partnership omdat we onze klanten ont-zorgen. Wij weten wat er gevraagd wordt, en dat regelen we goed, snel en zonder poespas. Design staat voor ons vermogen om steeds weer de juiste producten voor u te maken. Uniek, exclusief en onder private label. We zijn zeer innovatief: we brengen elke maand honderden nieuwe producten op de markt. En als het aan ons ligt, worden dat er alleen maar meer!

Avec heeft een no compromise doelstelling: met design willen we ons kunnen meten met merken uit de top van de markt, met prijzen willen we in elk segment concurrerend zijn, en als partner willen we uitblinken in het ont-zorgen. Op die manier bieden wij u het beste uit twee werelden en kunt u zonder zorgen de strijd aan, met steeds weer een nieuw aantrekkelijk aanbod voor de consument.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor