De Mandemakers Groep

over De Mandemakers groep

Ben je ooit op een meubelboulevard geweest en heb je daar een keuken, meubel of badkamerwinkel gespot? Dan heb je waarschijnlijk winkels van De Mandemakers Groep (DMG) gezien. Met ruim 350 winkels en meer dan 30 merken (o.a. Piet Klerkx, Montèl, Keuken Kampioen, Brugman, CVT en Sanidirect) zijn we de grootste woonretailer van Nederland.

DMG biedt verschillende stages, traineeships en banen voor net afgestudeerde op veel verschillende vakgebieden en verschillende niveaus. Vakgebieden zoals marketing, commercie en logistiek. Kortom alle werkzaamheden die worden uitgevoerd ten behoeve van de klant.

Op 22 november kun je ons ontmoeten bij CVT in Tilburg, waar je een rondleiding van de vestigingsmanager in onze showroom krijgt! Twee recruiters van DMG zullen daarna alle ins en outs van DMG en de mogelijkheden binnen DMG vertellen. Er is ruimte voor CV en sollicitatietips en we sluiten deze ronde af met een interactieve quiz en een drankje (uiteraard valt er een leuke prijs te winnen voor de winnaar)!

Een carrière binnen DMG biedt je veel doorgroeimogelijkheden, leuke collega’s en daarnaast nog vele andere voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld personeelskorting in al onze winkels en gaat naar te gekke personeelsfeesten. Op ons hoofdkantoor hebben we iedere vrijdagmiddag een vrijmibo in ons eigen DMG café, waar je niets hoeft af te rekenen.

Ben je op zoek naar iets anders en staat dit nu niet bij onze mogelijkheden? Bel of WhatsApp met Thijs 06-25630463 en hij kijkt graag met je naar de mogelijkheden!

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor