Fabory

over Fabory

Fabory en Grainger zetten zich allebei in voor sterke en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. In de afgelopen jaren heeft Fortune Magazine Grainger erkend als de meest bewonderde groothandelaar ter wereld en Grainger wordt regelmatig vermeld in de top 100 van beste werkgevers ter wereld. Fabory en Grainger hebben ambitieuze groeiplannen in Europa. We kijken naar zowel huidige als mogelijk nieuwe markten voor kansen om ons bedrijf te laten groeien en we zetten ons in om de norm te ontwikkelen en te stellen voor de beste verkoopkanalen, producten en innovatieve diensten in Europa.

Fabory biedt een breed en groeiend assortiment aan bevestigingsmiddelen, gereedschappen, industriële artikelen en veiligheidsproducten van gerenommeerde en bekende merken. Onze klanten opereren in allerlei markten en sectoren en wij ondersteunen zowel kleine bedrijven als multinationale ondernemingen door te voorzien in hun behoeften voor hun dagelijks productie (OEM) en MRO (Maintenance and Repair Operations, onderhoud en reparatie).

Wat kun je op 22 november verwachten?

Op 22 november zullen wij jullie een kijkje geven in de keuken van Fabory en de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden als het gaat om een uitdagende carrière in een internationale omgeving .

Na een korte presentatie over onze organisatie willen wij graag met jullie het gesprek aan gaan waar jullie naar op zoek zijn in een werkgever, wij geloven dat werken vanuit je passie en je ambitie altijd tot succes zal leiden. Dit voor zowel jezelf als voor onze klanten. Ook zullen we met jullie kijken naar huidige kansen die wij voor jullie hebben.

Hoe gaan wij dit doen? Er zullen 2 sessies zijn voor 15 personen

Start 1e sessie    13:00

Start 2e sessie    15:30

Wij hopen dat we jullie mogen ontmoeten op 22 November bij Fabory

We set the standard in Fastening Solutions

 

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor