Ketelonderhoud Jonker

over Ketelonderhoud Jonker

Of het nu gaat om de installatie van een compleet nieuwe stoomketel, reparatie van het leidingwerk of de vervanging van een rookgascondensor. Onze monteurs van de afdeling Apparatenbouw & Installatietechniek in Tilburg weten er raad mee!

De afdeling Apparantenbouw & Installatietechniek is verantwoordelijk voor de productie, modificatie en installatie van alle stoominstallaties in en rondom het ketelhuis. Hiertoe behoren onder meer verticale sproei-ontgassers, condensvaten en economisers. De vakbekwame en gecertificeerde lassers van Ketelonderhoud Jonker werken met de modernste apparatuur en bezitten over de juiste ervaring om elke installatie zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Naast het las- en fitwerk is ook de ontwerpafdeling in Tilburg gevestigd. De constructeurs/ tekenaars realiseren hier de huidige en toekomstige projecten van Ketelonderhoud Jonker.

Ben jij geïnteresseerd om ons team van monteurs, lassers en tekenaars te versterken?

Met een breed scala aan diensten en ruim 50 jaar ervaring in stoomtechniek is Ketelonderhoud Jonker de perfecte plek om jouw vakkennis uit te breiden en je technische carrière vorm te geven. Ben jij een echte techneut en beschik je over de gedreven instelling? Ketelonderhoud Jonker is per direct op zoek naar de juiste kandidaten voor onderstaande vacatures:

Staat jouw droomfunctie er niet bij, maar zou je wel graag bij Ketelonderhoud Jonker willen werken? Schroom niet en stuur een open sollicitatie naar e.goudkade@ketelonderhoud.nl. Wij maken graag kennis met je!

Wat bieden wij jou?

  • Kenteq Erkend Leerbedrijf
  • Werken met echte vakmensen
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris
  • Aangesloten bij CAO Metalektro

Tot snel!

Klik hier voor de actuele vacatures bij Ketelonderhoud Jonker.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor