Mutsaerts

over Mutsaerts

Heb jij (bijna) je HBO of WO afgerond of zit je in de laatste fase van je studie en ben jij benieuwd hoe het is om als trainee of stagiaire bij één van de snelst groeiende verzekeringsmakelaars van Nederland te werken? Kom alles te weten over werken bij Mutsaerts tijdens de 013businesstour op 22 november 2018.

We bieden je een interactief en gevarieerd programma. Je krijgt een rondleiding, we vertellen je het verhaal van Mutsaerts en je maakt kennis met het team.

Mutsaerts – Groots presteren en Persoonlijk blijven!

Als verzekeringsmakelaar adviseren wij bedrijven over schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. Met ruim 50 professionals kiezen wij voor kwaliteit en persoonlijke service. En dat wordt gewaardeerd! Onze organisatie groeit al vele jaren en daardoor zijn we geregeld op zoek naar nieuwe collega’s.

Werken en Stage bij Mutsarts

Jonge talenten krijgen de kans om zich bij ons verder te ontwikkelen en te specialiseren in een deskundige, gemotiveerde en persoonlijke omgeving. Je volgt bij ons alle opleidingen die noodzakelijk zijn om door te groeien naar een expert. Je wordt hierin ondersteund en gecoacht door collega’s die met passie en plezier werken.

Samenwerken, plezier, flexibiliteit en een daadkrachtige service: daar draait het bij ons om. Dit zie je terug in dagelijkse werkzaamheden, contact met relaties en tijdens activiteiten als bedrijfsuitjes, barbecues, borrels en vele andere leuke dingen die we samen ondernemen.

Nieuwsgierig? Kom dan tijdens de 013 business tour naar Mutsaerts! Solliciteren voor een stageplaats of trainee positie kan vanaf HBO/WO niveau, richtingen Economie, Marketing & Communicatie, ICT en Financieel.

Zie hier een greep uit onze vacatures:

Marketing stage
Traineeship

Er is bij Mutsaerts altijd ruimte voor professionele en getalenteerde mensen, onze overige vacatures zijn hier te vinden

PROGRAMMA

Mutsaerts neemt deel aan:
13.00 uur ronde 1 en om 15.30 uur ronde 3.

Schrijf je snel in!

Bekijk onze bedrijfsfilm

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor