DB Schenker

over DB Schenker

Schenker Logistics is in Nederland actief op het gebied van lucht-, zee-, landtransport en logistiek. Deze activiteiten zijn ondergebracht in vijf Business Units: Landtransport, Luchtvracht, Zeevracht, Fairs & Events en Contract Logistics. Dit is verdeeld over 22 logistieke centra en kantoren op 18 locaties in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Op onze website kun je een overzicht vinden op welke locatie, welke Business Unit aanwezig is. In totaal telt Schenker Logistics Nederland ongeveer 2.500 medewerkers en wereldwijd werken ongeveer 68.000 mensen bij deze toonaangevende logistieke dienstverlener in 130 landen.

 

Op bijna alle afdelingen is het mogelijk om stage te lopen. Hiermee leggen we de vraag bij jou; waar zou jij stage willen lopen? Op welke punten wil jij je ontwikkelen en welke ervaring wil jij toevoegen aan jouw CV?

Schenker Logistics biedt je tijdens de stage begeleiding waar dit nodig is en een vaste stagebegeleider. Je krijgt voldoende ruimte om te leren en in de praktijk ervaring op te doen. Tijdens de stageperiode krijg jij een kijkje achter de schermen bij de Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek. Natuurlijk hangt dit alles samen met een gepaste stagevergoeding.

Bij Schenker is geen dag hetzelfde, veel bedrijven zeggen het, bij ons is het zo!’

Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor