Smartwares Group

over Smartwares Group

Wij zijn de Smartwares Group. Een toonaangevende speler die slimme en moderne apparaten op het gebied van veiligheid, huishoud en verlichting in- en verkoop, met het hoofdkantoor in Tilburg. Voor de komende jaren hebben wij ambitieuze plannen. Wij hebben nieuwe talenten nodig om deze te verwezenlijken.

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Wij zijn o.a. bekend van de merken Princess, Tristar en Smartwares. Smartwares Group is een organisatie die het jou als persoon thuis zo makkelijk mogelijk maakt. Hoe fijn is het om in een schoon huis thuis te komen, mede mogelijk gemaakt door onze robotstofzuiger. Wat nou als je een spannende film aan het kijken bent en iemand belt aan, kijk dan even via onze camera deurbel of het nodig is om op te staan of niet. Maar natuurlijk hebben wij ook gewoon waterkokers en tosti-ijzers, voor een heerlijk kopje thee met een goed belegde tosti.

Wil jij weten over hoe het eraan toe gaat in onze organisatie? Kom dan vooral tijdens de 013 Business Tour naar ons toe. Wij vertellen je graag meer.

Programma

Op 22 november verwelkomen wij je graag met een lekkere tosti. Daarna zullen wij je een kijkje geven in onze organisatie. Letterlijk en figuurlijk. Na een korte presentatie volgt een rondleiding door het gebouw en onze geweldige showroom. We sluiten af met een Kahoot-quizje, die je wellicht nog iets moois kan opleveren!

Vacatures

Klik HIER voor onze vacatures

Bekijk onze bedrijfsfilm

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor