Commissie 013 Business Tour Rabo 013 Business Tour wordt georganiseerd door leden van de Junior Kamer Hart van Brabant
Boris van der Horst

voorzitter

Boris van der Horst 36 jaar oud en nu drie jaar lid van de Junior Kamer. Na twee jaar met veel plezier de Bov-trofee te hebben georganiseerd is hij dit jaar voorzitter geworden van de 013 business Tour. Een nieuwe uitdaging die hij graag aanpakt samen met zijn commissie. Boris houdt zich in het dagelijks leven bezig met de beveiliging van horeca zaken en evenementen. Dit doet hij sinds 2005 en destijds begonnen met tien werknemers in twee steden. Werken er nu ruim 250 beveiligers en is zijn bedrijf actief in heel Nederland met een focus op Zuid-Nederland. Thuis heeft hij een dochter van anderhalf jaar oud en een vriendin waar hij mee samen woont in het mooie Haaren. Daar vind hij zijn rust met het verzorgen van zijn schapen, varkens en koeien en af en toe het grasmaaien.

Mike Lelieveld

Commissielid

Mike Lelieveld, 32 jaar, een echte Tilburger. Ik woon samen en heb een zoontje. Sinds 2006 ben ik actief ondernemer in de rol als directeur van internetmarketingbureau 2manydots. Verder ben ik actief als lid/vrijwilliger in diverse lokale initiatieven als Junior Kamer, Jong Management en de Carnavalsstichting Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik graag actief buiten. Verder houd ik van reizen, lekker eten en een feestje op zijn tijd. Ik ben creatief, gestructureerd en heb oog voor mens en omgeving.

Leonard Bijlsma

Commissielid

Leonard woont en werkt met veel plezier in Tilburg. Hij is al jarenlang lid van de kamer en heeft dan ook al aan meerdere commissies zijn steentje bijgedragen en is een aantal jaar actief geweest binnen het bestuur. Hij vindt het heel tof om onderdeel uit te maken van de organisatie van de 013 Business Tour. “Je kan bijna niet met een actueler thema bezig zijn!”. Leonard is advocaat bij VDT Advocaten in Tilburg. Hij is een echte allrounder in het ondernemingsrecht; hij combineert zijn adviespraktijk op de gebieden ondernemingsrecht, IE-recht, ICT-recht en privacyrecht met zijn werkzaamheden als curator in faillissementen. Hij zit dan ook niet graag stil.

Nick van de Wiel

Commissielid

Nick , 34 jarige geboren en getogen Tilburger. Na in Breda de HBO studie Commerciële Economie te hebben afgerond heeft hij diverse salesfuncties bekleed, met in de laatste 10 jaar een specialisatie binnen de signbranche. In 2014 is hij als zelfstandig ondernemer met zijn aan de Spoorlaan gevestigde bedrijf Signcentral gestart. Zijn ondernemerschap werd in het eerste kwartaal na oprichting door de Rabobank Tilburg en Omstreken bekroond met de titel ‘Starter van het Kwartaal’. Dit was het begin van een ‘sneeuwbal’ aan zakelijke groei en ook nu, eind 2018, blijft die bal maar rollen. Vanaf 2015 is Nick betrokken bij de Junior Kamer Hart van Brabant en na 3 jaar samen met commissiegenoten de uitreiking van de BOV-trofee te hebben georganiseerd is dit het eerste jaar in de commissie van de 013 Business Tour.

Sander Pouwelse

Commissielid

Sander Pouwelse, Geboren en woonachtig in Hilvarenbeek. Sinds kort A-Lid bij de Junior Kamer en gaat zich zo actief mogelijk inzetten voor de 013 Business Tour. Sander is ruim 5 jaar werkzaam bij Canon Business Center Breda. Vanuit het Canon Business Center ondersteunt hij organisaties bij het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen. Naast dat hij zelf verantwoordelijk is voor de grotere bedrijven in onze regio stuurt hij nog enkele jonge account managers aan en is hij verantwoordelijk voor de regio Tilburg, Waalwijk & Den Bosch. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan met het organiseren van events en festivals, deze kennis zet hij graag in om van de 013 Business Tour samen met zijn Kamer genoten een groot succes te maken voor zowel de studenten als het Tilburgse bedrijfsleven.

John Paul Pörtzgen

Commissielid

39 Jaar en woonachtig in Tilburg nu….Op zijn 20e levensjaar is hij teruggegaan naar Spanje om in het bedrijf en netwerk van zijn familie ervaring op te doen en zijn verdere bestaan op te bouwen. Na zeer hardwerkende en leerzame jaren heeft de crisis hard toegeslagen in Spanje en via een omweg (Qatar) is hij definitief terug gekeerd naar Nederland. In 2012 bij P&D Care aan de slag gegaan, een bedrijf dat zich specialiseert in Relocation voor Expats. In 2013 begonnen met P&D Housing, gericht op huisvesting van o.a. expats. En in 2014 gestart met P&D Beheer, een allround bedrijf dat zich richt op het technisch en financieel beheer van vastgoed. In 2013 is hij toegetreden tot de Junior Kamer en is sindsdien actief betrokken bij de commissie 013BusinessTour. Dit jaar is John Paul voorzitter van de Junior Kamer Hart van Brabant.

Gijs van der Velden

Commissielid

Zelfstandig ondernemer. Eigenaar van Cookaholics. De creatieve cateraar van Midden Brabant. Jaren lang ben ik actief bij de JuniorKamer. Na commissies als de BOV, Drakenboot en Leering ben ik dit jaar actief als commissielid bij 013 Business Tour en als bestuurslid van de JuniorKamer. De reden dat ik me in zet voor 013 Business Tour is omdat ik tijdens mijn werk pareltjes van bedrijven in onze regio tegen kom. En aan de andere kant zie dat deze ondernemers last hebben van de Braindrain in onze regio. Veel goede arbeidskrachten die in Tilburg geschoold worden vertrekken meteen als ze hun diploma hebben behaald naar de randstad. Zonde want Tilburg het zo veel te bieden. Geweldig bedrijven maar ook stad in ontwikkeling waar voor ieder wat wils iets te beleven is.

Veronique van Hoven

Commissielid

Veronique van Hoven, 39 jaar en al sinds 2013 lid van de Junior Kamer Hart van Brabant. Veronique studeerde af aan de Economische Faculteit van de Universiteit van Tilburg in de richting Strategisch Management. Daarnaast heeft zij een master Financieel Management gevolgd aan Nyenrode Business Universiteit. Na werkzaam te zijn geweest bij Interpolis en Deloitte is zij momenteel alweer ruim 10 jaar werkzaam bij ProRail. Momenteel is zij werkzaam als Business Controller binnen de afdelingen Spoorinfra en Stations. Veronique heeft zich binnen de junior kamer afgelopen jaren vooral ingezet voor de BOV-commissie en de Bedrijvenronde. Zij kijkt er dit jaar naar uit om weer een nieuw evenement de 013 Business Tour op te zetten samen met een groep enthousiaste en gedreven mensen.

Joris van Caulil

Commissielid

Joris is 39 jaar, woonachtend in Berkel Enschot en geniet daar onder andere van zijn 3 kinderen. Na zijn opleiding bedrijfsmanagement automotive heeft hij diverse functies bekleed bij auto dealers en heeft hij een autobedrijf gehad. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de Tilburgse vestiging van Volvo dealer van Roosmalen. Sinds 2008 is hij lid van de Junior Kamer hart van Brabant, is in 2012 voorzitter van deze kamer geweest en heeft zich afgelopen jaren bezig gehouden met de organisatie van de BOV-Trofee. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en levert hij een bijdrage aan de 013 Business Tour.

Tom Klessens

Commissielid

31 jaar, In Goirle geboren, opgegroeid in Hilvarenbeek, studententijd gehad in Tilburg en nu woonachtig in Oisterwijk. Na een opleiding Small Business & Retailmanagement, een periode van reizen en 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij Essent Grootzakelijk vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Reeds 3 jaar terug ben ik TJK Energie Advies gestart, om bedrijven te helpen met het reduceren van hun maandelijkse lasten op het gebied van energie. Een jaar geleden is daar ook Studenten Energie bij gekomen, waarin we ons specifiek richten op studentenverenigingen en studentenhuizen. In 2018 ben ik lid geworden van de Junior Kamer om mezelf te ontwikkelen en om gewoon hele toffe evenementen te ontwikkelen en organiseren die het ondernemersklimaat in Midden-Brabant kunnen verbeteren. 013 Business Tour is mijn eerste commissie binnen de Junior Kamer en ik denk daarmee aan de wieg te staan van een fantastisch nieuw Tilburgs evenement.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor